U bent hier

PanCareSurPass Project

Datum: 
29/04/2022 - 10:00 tot 12:00

Het  UZ Leuven werkt mee aan een Europees project waarbij een paspoort wordt ontwikkeld voor overlevers van kanker op kinderleeftijd (Survivorship Passport of SurPass genoemd). In dit paspoort willen we de vroegere patiënten uitleggen welke ziekte ze precies hadden, welke behandelingen ze kregen en wat de mogelijke gevolgen op termijn zijn van hun ziekte en behandeling. Het opzet is dat genezen patiënten zelf op een optimale manier hun verdere opvolging op medisch vlak in handen kunnen nemen.

De hoop is dat dit paspoort in de toekomst ook digitaal zal bestaan. Momenteel wordt dit op papier meegegeven aan de personen die deelnemen aan de lange termijn opvolgingsraadpleging die we hiervoor opstartten.  We willen graag met een aantal betrokken partijen nagaan wat de barrières en de facilitators zijn voor de implementatie van dergelijk digitaal paspoort.

Hiertoe nodigen we u uit om deel te nemen aan een digitaal overleg, Open Space genoemd, via Zoom op vrijdag 29 april tussen 10.00 en 12.00 uur.

 

Inschrijven via greet.vandeneynde [at] uzleuven.be

Programma: 

Organisator: 
UZ Leuven
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!