U bent hier

Onderzoek in de Psychosociale Oncologie

Als kenniscentrum binnen de psychosociale oncologie wil het Cédric Hèle instituuut:

  • de zichtbaarheid van onderzoek en onderzoeksresultaten vergroten (Jaarindex, infotheek);
  • onderzoekers ondersteunen (Werkgroep Wetenschappelijk Onderzoek, Research Day);
  • bruggen bouwen tussen het onderzoek en de praktijk van de psychosociale oncologie (CHi-opleidingen, Permanente vorming Psycho-Oncologie).

Onderzoekers die een beroep willen doen op de medewerking of de kennis van zorgverleners in de oncologie, kunnen contact opnemen viaannelies.verachtert [at] cedric-heleinstituut.be ( e-mail).

 

Oproep abstracts: CHi-congres/ Jaarindex Psychosociale Oncologie

Werk je momenteel aan een onderzoeks- en/of zorgproject in de psychosociale oncologie of werd dit afgerond in 2020-2021? Dan nodigt het Cédric Hèle instituut je graag uit om dit bekend te maken via de vierde editie van de ‘Jaarindex Psychosociale Oncologie’. De index wil een zo representatief mogelijk beeld geven van lopende onderzoeken en projecten in de psychosociale oncologie in Vlaanderen. Het ingediende abstract komt ook in aanmerking voor een posterpresentatie of een korte lezing op het CHi-congres op 17 december en maakt kans op de prijs ‘Meest verdienstelijke onderzoek in de psychosociale oncologie’. Dien vóór 20 september 2021 je abstract in via deze link. Voor meer informatie, aarzel niet contact op te nemen met annelies.verachtert [at] cedric-heleinstituut.be

 

 

 

 

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!