Jaarindex Psychosociale Oncologie

Oproep abstracts Jaarindex Psychosociale Oncologie en CHi-congres

Werkt u momenteel aan een onderzoeks- en/of zorgproject in de psychosociale oncologie of werd dit afgerond in 2018-2019? Dan nodigen we u graag uit om dit bekend te maken via de derde editie van de ‘Jaarindex Psychosociale Oncologie’. De index wil een zo representatief mogelijk beeld geven van lopende onderzoeken en projecten in de psychosociale oncologie in Vlaanderen. 

Door het indienen van een abstract voor de jaarindex, komt u ook in aanmerking voor een posterpresentatie op het jaarlijks CHi-congres. De gekozen posters worden tentoongesteld tijdens dit congres, dat zal doorgaan op 9 december 2019. Een aantal onderzoekers worden uitgenodigd om een korte lezing te geven. Er wordt tevens een prijs uitgereikt voor het ‘Meest verdienstelijke onderzoek in de psychosociale oncologie’.

Dien uw abstract in via deze link tegen 15 september 2019.  

Deadline verzet naar 30 september!!

CHi-Jaarindex 2017

De tweede uitgave van de jaarindex door het CHi is opnieuw een indrukwekkende weerspiegeling van het psychosociaal oncologisch onderzoek in Vlaanderen en Brussel. Het bevestigt het hoge en kwaliteitsvolle wetenschappelijk niveau van iedereen die hieraan heeft bijgedragen. De jaarindex hoopt hierdoor ook inspirerend te werken.

 

 

U kan de jaarindex hier downloaden of een papieren exemplaar bestellen via info [at] cedric-heleinstituut.be. De kosten voor het verzenden van de jaarindex bedragen 5€. 

 

CHi-Jaarindex 2016

De eerste jaarindex wetenschappelijk onderzoek in de psychosociale oncologie is een feit!

Deze gids bevat 48 onderzoeks- en praktijkprojecten van verschillende onderzoekers en zorgverleners werkzaam in de oncologie. De projecten werden gecategoriseerd op basis van de indeling in de infotheek.

Je kan de gids hier bekijken.