Jaarindex Psychosociale Oncologie

CHi-Jaarindex 2019-2020

Om de twee jaar wordt de jaarindex uitgebracht door het CHi. De Jaarindex 2019-2020 bundelt lopende onderzoeken en onderzoeken in de psychosociale oncologie die het voorbije jaar afgerond werden. Ook de onderzoeken in het kader van de eindwerken voor de opleiding Psycho-oncologie kan u hier terugvinden. We hopen hiermee zichtbaarheid te geven aan onderzoek in de psychosociale oncologie en bijkomend onderzoek te stimuleren.

U kan de jaarindex digitaal bekijkendownloaden of een papieren exemplaar bestellen via info [at] cedric-heleinstituut.be. De kosten voor het verzenden van de jaarindex bedragen 5€.


CHi-Jaarindex 2017

De tweede uitgave van de jaarindex door het CHi is opnieuw een indrukwekkende weerspiegeling van het psychosociaal oncologisch onderzoek in Vlaanderen en Brussel. Het bevestigt het hoge en kwaliteitsvolle wetenschappelijk niveau van iedereen die hieraan heeft bijgedragen. De jaarindex hoopt hierdoor ook inspirerend te werken.

 

 

 

CHi-Jaarindex 2016

De eerste jaarindex wetenschappelijk onderzoek in de psychosociale oncologie is een feit!

Deze gids bevat 48 onderzoeks- en praktijkprojecten van verschillende onderzoekers en zorgverleners werkzaam in de oncologie. De projecten werden gecategoriseerd op basis van de indeling in de infotheek.

Je kan de gids hier bekijken.