U bent hier

Jaarindex Psychosociale Oncologie

De Jaarindex Psychosociale Oncologie bundelt onderzoeks- en praktijkprojecten in de psychosociale oncologie. Door het vergroten van de zichtbaarheid ervan, wil het Cédric Hèle instituut uitwisseling stimuleren en een inspiratiebron bieden voor toekomstig onderzoek.

Oproep abstracts CHi-congres/ Jaarindex Psychosociale Oncologie 2021-2022

Werk je momenteel aan een onderzoeks- en/of zorgproject in de psychosociale oncologie of werd dit afgerond in 2020-2021? Dan nodigen we je graag uit om dit bekend te maken via de vierde editie van de ‘Jaarindex Psychosociale Oncologie’. De index wil een zo representatief mogelijk beeld geven van lopende onderzoeken en projecten in de psychosociale oncologie in Vlaanderen. Het ingediende abstract komt ook in aanmerking voor een posterpresentatie of een korte lezing op het CHi-congres op 17 december. Er wordt tevens een prijs uitgereikt voor het ‘Meest verdienstelijke onderzoek in de psychosociale oncologie’. Dien vóór 6 oktober 2021 je abstract in via deze link.

CHi-Jaarindex 2019-2020

De Jaarindex 2019-2020 kan je digitaal bekijkendownloaden of je kan een papieren exemplaar bestellen via info [at] cedric-heleinstituut.be

De kosten voor het verzenden van de jaarindex bedragen € 5.


CHi-Jaarindex: archief

Jaarindex 2017

Jaarindex 2016

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!