Primaire tabs

U bent hier

Registreer

Ben je professioneel actief in de zorg voor kankerpatiënten? Maak dan hier een profiel aan en krijg gratis toegang tot CHiCom. Behoor je niet tot deze doelgroep, maar wil je wel graag meer informatie? Contacteer ons dan via e-mail.

Binnen CHiCom vind je een uitgebreide infotheek, een overzicht van interessante evenementen, opleidingen en collega’s in dit vakgebied. Ondervind je problemen bij het registreren of aanmelden, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wees welkom!

Indien u professioneel actief bent in de zorg voor kankerpatiënten kan u hier een profiel aanmaken, om zo toegang te krijgen tot CHiCom. Als u niet tot deze doelgroep behoort, maar toch meer informatie wil, kan u ons steeds info [at] cedric-heleinstituut.be (mailen).

Binnen CHiCom vindt u een uitgebreide kennisbibliotheek en een overzicht van interessante evenementen en opleidingen. Daarnaast vindt u informatie over collega's werkzaam in dit vakgebied. Op het forum wordt de mogelijkheid geboden om uit te wisselen over vragen en eigen ervaringen en dit over discipline en werksetting heen. 

Mocht u problemen ondervinden bij het aanmelden, aarzel dan zeker niet om ons te info [at] cedric-heleinstituut.be (mailen).

Welkom!

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!