U bent hier

Adventure Therapy kennismakingsdag voor zorgverleners - Outward Bound

Datum: 
09/10/2018 - 09:00 tot 17:00
Discipline: 
Arts, Coach, Diëtist, Ergotherapeut, Pastoraal werker, Psycholoog, Seksuoloog, Sociaal werker, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Verzorgende/Zorgkundige, Andere

Begeleid jij personen met een kwetsbaarheid? Is het jouw missie om mensen opnieuw hun kracht te doen vinden? Heb je het gevoel dat het proces van je cliënt of patiënt stagneert? Of vermoed je dat hij/zij geholpen is door actief aan de slag te gaan? Heb je al eens gedacht “Zo’n adventure therapy programma van Outward Bound zou voor (een van) mijn cliënten een verschil kunnen maken, zou een ondersteuning kunnen bieden bij de begeleiding die ik hen aanreik?”

Fantastisch, dan willen wij je graag leren kennen! Dinsdag 9 oktober is een dag om aan te kruisen in je agenda. Dan nodigen we je uit voor een gratis Outward Bound Adventure Therapy kennismakingsdag.

Op het domein van De Kluis in Sint-Joris-Weert laten we hulpverleners uit verschillende disciplines proeven van onze unieke werking.

VOOR WIE? Begeleiders van mensen met een kwetsbaarheid, bij wie het therapeutisch proces tijdelijk blokkeert, mensen voor wie lotgenotencontact een meerwaarde kan zijn (bv. personen met een psychische kwetsbaarheid, negatieve kankerspiraal, moeilijke band met eten…) zoals gezondheidswerkers, huisartsen, diëtisten, studentenbegeleiders, therapeuten, counselors, begeleiders, coaches… in de eerste plaats met een link met onze AT programma’s ‘Van Kanker naar Kracht/ Monte Perdido’, ‘Saltare’ en GoeZting.

Meer informatie

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht

Prijs: 
0
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!