U bent hier

Webinar: Focus op fysieke activiteit

Datum: 
24/06/2021 - 19:00 tot 21:00
Discipline: 
Arts, Assistent in de psychologie, Beleidsmedewerker, Coach, Coördinator, Datamanager, Diëtist, Docent, Ergotherapeut, Gezinswetenschapper, HR medewerker, Kinesist, Oncologisch voetverzorger, Onderzoeker, Pastoraal werker, Psycholoog, Schoonheidsspecialist, Seksuoloog, Sociaal werker, Student, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Verzorgende, Vrijwilliger, Vrijzinnig humanistisch consulent, Andere

Stichting tegen Kanker is overtuigd van de voordelen van fysieke activiteit tijdens en na kanker. Daarom hebben zij in 2019 de Grants Fysieke Activiteit gelanceerd en financieren zij initiatieven die aangepaste fysieke activiteiten aanbieden tijdens en na een kankerbehandeling.

Ze nodigen je dan ook uit om de talrijke voordelen van fysieke activiteit te ontdekken op donderdag 24 juni om 19u tijdens hun interactieve webinar.  Aan het woord, twee laureaten en specialisten, Dr. Sofie Geukens (Imelda Bonheiden) en de heer Wim Van Driessche (OLV Aalst ) samen met medisch directeur en woordvoerster van Stichting tegen Kanker, Dr Véronique Le Ray. 

Tijdens deze ontmoeting maak je kennis met het project van de twee laureaten en het positief effect van fysieke activiteit op kankerpreventie, maar ook tijdens en na de behandeling. 

Schrijf je in voor de gratis webinar op donderdag 24 juni om 19u. Vragen kan je alvast stellen via het online webformulier of tijdens de live sessie.
Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met een link om deel te nemen aan het webinar.  

Past de datum van donderdag 24 juni niet? Geen nood. Je kan de webinar achteraf op elk moment herbekijken op hun website.

Prijs: 
0
Organisator: 
Stichting tegen Kanker
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!