U bent hier

Vorming 'Seksualiteit en kanker'

Datum: 
12/09/2016 - 13:00 tot 16:00
Discipline: 
Andere, Arts, Assistent in de psychologie, Diëtist, Ergotherapeut, Kinesist, Oncologisch voetverzorger, Pastoraal werker, Psycholoog, Schoonheidsspecialist, Seksuoloog, Sociaal werker, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Verzorgende, Vrijzinnig humanistisch consulent
Programma: 

Deze infosessie heeft tot doel om vrijwilligers en geïnteresseerde hulpverleners een inleiding te geven op de invloed van kanker op de seksualiteitsbeleving van patiënt en partner.  Op deze manier willen we bijdragen tot het meer bespreekbaar maken van het thema “Seksualiteit” binnen oncologie.

Betalingsinformatie: 

Opleiding voor vrijwilligers van KOTK, Huis Erika Thijs.  Er zijn een aantal plaatsen voorzien voor professionals. Graag vooraf inschrijven:

simone.verbaken [at] komoptegenkanker.be

Of tel:  02 225 83 15

Sprekers: 
Bieke Maes
Psycholoog
Bieke Maes is klinisch psychologe en werkt sinds 1996 als ziekenhuispsychologe en psychotherapeute in ZNA Jan Palfijn. Ze volgde een opleiding cliëntgerichte en experiëntiële therapie en opleidingen hypnotherapie, EMDR en Mindfulness. Als oncopsychologe is ze werkzaam op de diensten algemene oncologie, borstkliniek en palliatief support team. Bieke geeft binnen CHi tal van opleidingen rond communicatie, systeemgericht werken, supervisies, intervisies en praktijkbegeleidingen binnen de opleiding Psycho-Oncologie. Ze is tevens lid van de CHi RvB.
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!