Vijfde CHi-congres in de psychosociale oncologie: Littekens bij en na kanker

Vijfde CHi-congres in de psychosociale oncologie: Littekens bij en na kanker

09/12/2019 - 09:00
Discipline: 
Arts, Assistent in de psychologie, Beleidsmedewerker, Coach, Coördinator, Diëtist, Docent, Ergotherapeut, Gezinswetenschapper, HR medewerker, Kinesist, Oncologisch voetverzorger, Onderzoeker, Pastoraal werker, Psycholoog, Schoonheidsspecialist, Seksuoloog, Sociaal werker, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Verzorgende, Vrijzinnig humanistisch consulent
Prijs: 
0

Gratis aangeboden dankzij de steun van het Kankerplan (FOD Volksgezondheid) en Kom op tegen Kanker

Locatie: 
Lamot congrescentrum
Van Beethovenstraat 8-10
2800 Mechelen
België
51° 1' 34.0248" N, 4° 28' 35.1696" E
BE
Inhoud: 

CHi organiseert een vijfde congres in de psychosociale oncologie, met als thema 'Littekens bij en na kanker' op maandag 9 december 2019.

Het Cedric Hele instituut is enorm verheugd om onder andere Prof. Dirk De Wachter te mogen verwelkomen.

Op het vijfde congres in de psychosociale oncologie geeft CHi opnieuw ruimte aan onderzoekers en hulpverleners om hun recent of lopende onderzoek in de psychosociale oncologie bekend te maken. Andere professionelen of navorsers in onderzoek kunnen die dag ruimschoots inspiratie en kennis opdoen uit de gepresenteerde onderzoeken. ‘Het meest verdienstelijk onderzoek in de psychosociale oncologie’ ontvangt die dag ook een mooie prijs!

Meer informatie over het volledige programma volgt. Inschrijven is reeds mogelijk.

 

 

Sprekers: 
Dirk De Wachter is psychiater en psychotherapeut in het UPC KU Leuven. Hij is expert in systeem- en gezinstherapie en verantwoordelijk voor het dagactiviteitencentrum Sint-Maarten op campus Kortenberg. Aan de KU Leuven is hij verbonden als opleider en supervisor in de gezinstherapie. Dirk De Wachter is een veelgeprezen auteur. Hij schreef diverse bestsellers, waaronder het maatschappijkritische Borderline Times, Liefde. Een onmogelijk verlangen? en Museum Dirk De Wachter.
Dirk De Wachter
Doctor
Arts