U bent hier

Verdediging doctoraatsproefschrift Melissa Horlait: "Palliative care communication in oncology departments in Flanders, Belgium”

Datum: 
23/08/2017 - 19:00
Discipline: 
Verpleegkundige algemeen, Verzorgende/Zorgkundige, Verpleegkundig specialist, Student, Seksuoloog, Sociaal werker, Vrijwilliger, Vrijzinnig humanistisch consulent, Schoonheidsspecialist, Psycholoog, Coördinator, Datamanager, Coach, Beleidsmedewerker, Arts, Assistent in de psychologie, Diëtist, Docent, Onderzoeker, Pastoraal werker, Oncologisch voetverzorger, Kinesist, Ergotherapeut, HR medewerker, Andere
Met veel genoegen nodig ik u uit voor de openbare verdediging van mijn doctoraatsproefschrift (promotor: Prof. dr. Mark Leys & co-promotor Prof. dr. Simon Van Belle).
Prijs: 
0
Programma: 

17h:                       Presentatie van het proefschrift door Melissa Horlait

17h30:                  Vragenronde door jury en publiek

18h30:                  Deliberatie met aansluitend de openbare bekendmaking van het resultaat

19h:                       Receptie!

De campusparking is voorzien van een toegangscontrolesysteem met slagbomen. U kan de parking op 23/08/2017 betreden met volgende dagcode: C(CLEAR) 81749 (ENTER). De pincode voert u in op het numerieke klavier t.h.v. de slagboom aan de ingang . U dient deze actie te herhalen bij het verlaten van de parking. Indien er toch een probleem zou zijn, kan u de bewaking contacteren middels de parlofoon t.h.v. de slagboom.

Voor de mensen die de omgeving van de campus niet goed kennen en met de auto komen: gelieve er rekening mee te houden dat er werkzaamheden aan de gang zijn ter hoogte van de campus en dat het behoorlijk druk kan zijn tijdens de spitsuren.

Inschrijven kan via onderstaande link: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelVRpQdW76ZXOH4aomk9w880HYgcA5XyUOmnqJTTSLbra8-A/viewform?c=0&w=1

 

Documenten/presentaties/informatie: 
Sprekers: 
Melissa Horlait
Psycholoog
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!