U bent hier

Verbinding in verlies

Datum: 
11/10/2019 - 15:00 tot 21:00
Discipline: 
Arts, Assistent in de psychologie, Coach, Coördinator, Docent, Gezinswetenschapper, Onderzoeker, Pastoraal werker, Psycholoog, Seksuoloog, Sociaal werker, Student, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Verzorgende/Zorgkundige, Vrijwilliger, Vrijzinnig humanistisch consulent, Andere

Verbinding in verlies bestaat 1 jaar. Ondertussen zijn we gegroeid tot een vast enthousiast team van 14 therapeuten, met een multidisciplinaire aanpak.

Om dit te vieren nodigen we geïnteresseerden graag uit voor een boeiende namiddag en avond vol lezingen. We geven hierbij een inkijk in het aanbod en de werking binnen onze praktijk.

In onderstaand programma krijgt u een overzicht, waarbij u de hele namiddag en/ of avond aanwezig kan zijn, of enkel langskomt op een bepaald tijdstip volgens uw interesse. De deuren gaan dicht als een lezing start. Op dat moment bieden we in andere ruimtes van de praktijk een alternatief programma aan waar u vrij binnen en buiten kan lopen.

Programma

Prijs: 
15
Betalingsinformatie: 

Omwille van de organisatie en catering is het nodig dat u zich inschrijft door een mailtje te sturen naar an.hooghe [at] verbindinginverlies.be en 15euro te storten op BE93 7512 0954 2167 met vermelding van uw naam. 

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!