U bent hier

UITGESTELD: CHi-opleiding: Focusing in oncologie (3-daagse)

Datum: 
01/03/2019 - 10:00 tot 16:30
Discipline: 
Psycholoog

Deze opleiding is helaas uitgesteld. 

Stuur gerust een mailtje naar veronique.gerits [at] cedric-heleinstituut.be indien u interesse heeft in deze opleiding.

Zoek je manieren om de persoon achter het medische verhaal te ontmoeten? Hoe draagt die cliënt zijn/haar verhaal? Hoe ervaart hij/zij nu werkelijk om kanker te hebben of naaste te zijn van iemand met kanker? Waar loopt hij/zij tegenaan?

Zoek je een concrete tool om de veerkracht van je cliënt te ondersteunen?

Zoek je een manier om aan betere zelfzorg te doen en zo dus ook beter te blijven functioneren als oncopsycholoog?

Als je focusing toevoegt aan je repertoire als oncopsycholoog zal je merken dat je beter kan omspringen met deze en andere vragen.

De driedaagse opleiding bestaat uit een basiscursus focusing en het aanleren van de tool “clearing a space met een cliënt met kanker” zodat je nadien concreet met je cliënten en voor jezelf focussend aan de slag kunt.  Het is een ervaringsgerichte cursus dus we gaan veel samen oefenen.

Er worden ook oefeningen voorzien voor tussendoor zodat je het je meer eigen kunt maken en in de praktijk kunt brengen. Tijdens de volgende opleidingsdag is er ruimte om uit te wisselen rond hoe dat gelopen is. Indien gewenst kan er later ook nog een terugkommoment voorzien worden.

De opleiding staat open voor alle psychologen die werken met mensen met kanker en hun naasten, zowel binnen als buiten een ziekenhuiscontext.

Meer informatie

Prijs: 
300
Andere opleidingsdagen: 
29/03/2019 - 10:00
10/05/2019 - 10:00
Betalingsinformatie: 

Gelieve 300€ over te schrijven op de CHi-rekening BE52 7785 9743 7809, met vermelding van uw naam en de code 'FOCUSING'

Sprekers: 
Tine Swyngedouw
Psycholoog
Tine Swyngedouw is klinisch psycholoog en experiëntieel psychotherapeut met ruim 25 jaar ervaring in individuele psychotherapie met jongeren en volwassenen. Als oncopsycholoog werkt ze samen met Stichting tegen Kanker sinds 2006. Ze is focusingtrainer, Focusing-Oriented Therapist en certifying coordinator Focusing met kinderen en met volwassenen. Ze geeft workshops focusing (Inner Relationship Focusing, Interactive Focusing, Experiëntieel Creatief Werken, Thinking At the Edge) en opleiding tot focusing-trainer en/of -therapeut. www.EFocusing.be
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!