U bent hier

Themadag PEV psycho-oncologie: angst bij en na kanker

Datum: 
29/04/2021 - 09:30 tot 16:30
Discipline: 
Psycholoog

Deze opleiding is VOLZET. Indien u graag op de wachtlijst terecht komt, mag u een mailtje sturen naar info [at] cedric-heleinstituut.be

We bieden de mogelijkheid aan psychologen werkzaam in oncologie om 3 themadagen te volgen die plaatsvinden binnen de lopende permanente vorming Psycho-oncologie. Deze opleidingsdagen worden opengesteld en kunnen afzonderlijk gevolgd worden. Dit kan gratis dankzij het Kankerplan, het aantal plaatsen is beperkt.

Je sluit aan bij een vaste groep studenten, allen afgestudeerde psychologen, om meer kennis en vaardigheden te verwerven rond bepaalde thematieken die jou kunnen ondersteunen in je werk als onco-psycholoog. We zien de uitwisseling tussen beginnende en ervaren psychologen als een belangrijke meerwaarde.

Opgelet: de huidige cyclus van de opleiding Psycho-oncologie vindt plaats aan Universiteit Gent. Afhankelijk van de maatregelen die gelden op het moment van de opleiding, zal deze online plaatsvinden of ter plaatse. Indien er een beperking op het aantal deelnemers komt, is het mogelijk dat je de opleiding niet kan volgen. We brengen jou hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Prijs: 
0
Programma: 

9.30 - 16.30 u.: Angst bij en na kanker
Coen Völker (GZ-psycholoog Helen Dowling Instituut Nederland)

Betalingsinformatie: 

Gratis dankzij het Kankerplan.

Sprekers: 
Coen Völker
Psycholoog
Coen Völker is GZ-psycholoog, docent en co-auteur van het boek Angst na Kanker (Verhulst & Völker, 2018, Lannoo). Hij heeft een eigen supervisiepraktijk en is werkzaam bij het Helen Dowling Instituut en het Radboud centrum voor Mindfulness in Nijmegen, Nederland.
Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!