U bent hier

Symposium: Rouwzorg met kinderen

Datum: 
19/04/2017 - 13:00 tot 17:00
Discipline: 
Verpleegkundige algemeen, Verzorgende/Zorgkundige, Verpleegkundig specialist, Student, Seksuoloog, Sociaal werker, Vrijzinnig humanistisch consulent, Schoonheidsspecialist, Psycholoog, Coördinator, Datamanager, Coach, Beleidsmedewerker, Arts, Assistent in de psychologie, Diëtist, Docent, Onderzoeker, Pastoraal werker, Oncologisch voetverzorger, Kinesist, Ergotherapeut, HR medewerker, Andere

Toneelvoorstelling door vzw Plankton Hotel, gevolgd door een symposium. Deze studiedag is zowel voor zorgverleners in oncologische en palliatieve zorg als voor mensen die met kinderen werken (leerkrachten, psychologen, enz) én voor kinderen zelf, ouder dan 9 jaar.

“Xavier, we zouden toch naar de Japanner gaan” is een kindervoorstelling (leeftijd 9+) over een jongen en een meisje, over vriendschap, verbondenheid en afscheid moeten nemen van een dierbare. Een muzikale vertelling vol “zullen we” en “we zouden toch’s”.

Na het toneelstuk is er enerzijds een workshop voor kinderen onder begeleiding van een kinderpsycholoog en anderzijds een symposium voor de volwassenen. We gaan van start met een interview van Krijn Hermans, schrijver van het toneelstuk. Vervolgens laten we een aantal experten (nog te bepalen) aan het woord over rouw bij kinderen.

Flyer

Prijs: 
35
Betalingsinformatie: 

Forum Palliatieve Zorg : 02/456.82.09 of info [at] forumpalliatievezorg.be of online via www.forumpalliatievezorg.be

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!