U bent hier

Opleiding voor CHi-docenten: 'Train the trainer: cultuursensitieve communicatie'

Datum: 
12/05/2022 - 09:30 tot 16:30
Discipline: 
Docent

Deze opleiding is voorbehouden aan CHi-docenten.

Dit jaar bieden we jullie, CHi-docenten, een volledige opleidingsdag. Een dag waarin je ‘getraind’ wordt om in je eigen opleidingen aandacht te hebben voor cultuursensitieve communicatie, maar ook om te leren kijken naar je lesmateriaal en hierop in te spelen. Hoe verwerk je diversiteit in voorbeelden en casussen? Met welke bril kijk je naar de communicatie met patiënten? En hoe geef je deze visie door aan de deelnemers van je opleiding?

Op deze manier willen we zorgverleners versterken in het omgaan met de groeiende diversiteit onder hun patiënten. 

Tijdens de lunch zal er tijd zijn voor uitwisseling met elkaar.

We vragen om in te schrijven vóór 30/01, zodat we snel zicht hebben op jullie interesse voor deze dag. Deelname is gratis.

Prijs: 
0
Betalingsinformatie: 

Gratis aanbod voor onze docenten

Sprekers: 
Fanny Matheusen
Deze opleiding wordt gegeven door Fanny Matheusen. Fanny is oprichter en bezieler van HUMMUS en auteur van de boeken ‘Van zondebok naar zebra’ en ‘Mijn held is een hulpverlener’. Als transitiepedagoge begeleidt Fanny mensen en/in groepen bij het durven werken met verschil. Ze leert je te luisteren naar de wijsheid van de minderheid. Fanny combineert praktijk en theorie op een eigen wijze: ze zet je aan het denken met haar meervoudige blik op wat er in de samenleving gebeurt en haar verbondenheid met mensen en anderszijn.
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!