U bent hier

Opleiding voor CHi-docenten: Flipchart Ninja-Visueel lesgeven

Datum: 
24/09/2020 - 18:30 tot 21:30
Discipline: 
Docent

Interne opleiding voor onze docenten.

Met onze jaarlijkse docentenavond willen we de CHi-docenten bedanken voor hun engagement. Bij een hapje en een drankje is er de mogelijkheid om uit te wisselen en kennis te maken.

Nadien bieden wij jullie de workshop 'Flipchart Ninja' aan. In deze workshop leren jullie op een creatieve manier gebruik maken van een flipchart of whiteboard om informatie visueel te noteren en te presenteren tijdens jullie opleidingen. Hiermee vergroot je de concentratie van de deelnemers en blijft de boodschap beter hangen.

Daarnaast wordt er ook stilgestaan bij het visueel aantrekkelijker maken van powerpoint-presentaties.

Om informatie te visualiseren hoef je geen tekentalent te zijn. Enkele eenvoudige schetsen, die je tijdens de workshop aangeleerd krijgt, zijn alvast een goede start. Je zal merken dat een visualisatie een krachtig instrument is om jezelf en de deelnemers te prikkelen en te inspireren.

We hopen jullie van harte te mogen verwelkomen!

Prijs: 
0
Programma: 

18u30-19u: Ontvangst met broodjes - netwerk moment

19u-21u30: Workshop 'Flipchart Ninja'

Betalingsinformatie: 

Graag een seintje als je als CHi-docent aanwezig kan zijn aan veronique.gerits [at] cedric-heleinstituut.be of door te registreren voor dit event.

Sprekers: 
Visuality
Visuality designs workshops, processes and conferences using systems and design thinking principles. Our visual and participatory approach will create space for participants to see, think and interact in a meaningful way.
Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!