U bent hier

Opleiding voor CHi-docenten: Even tijd voor jezelf

Datum: 
08/06/2021 - 19:00 tot 21:00

Het voorbije jaar was voor iedereen best wel ‘pittig’ te noemen. Naast jullie werk als zorgverlener en de rol binnen jullie gezin, waren er ook de uitgestelde opleidingen, het online schakelen, de zoektocht naar interactie met een virtueel publiek.

Dit jaar willen we voor een ‘zorgzame’ docentenavond gaan. Voor jullie als CHi-docent, als zorgverlener, als mens. We willen jullie een moment bieden waarop je eens niet hoeft te denken aan werk of aan een ander, maar mag focussen op jezelf.

Daarom stellen we jullie een online workshop voor rond zelfzorg, gegeven door Tine Daeseleire van The Human Link. Aan de hand van interactieve en praktische oefeningen gaan we samen aan de slag rond concrete zaken die je kan meenemen naar de werkvloer om uit de hectiek van het voorbije jaar te stappen, om te leren omgaan met onzekerheid en onvoorspelbaarheid, om collegiale steun te versterken, enz….  

Een ‘work-stop’ eerder dan een ‘work-shop’, dus. En dit op dinsdag 8 juni, van 19u-21u.

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op deze docentenavond, voor alle zekerheid (en hopelijk voor de laatste keer) in digitale vorm.

(voorbehouden aan CHi-docenten)

Prijs: 
0
Betalingsinformatie: 

Voorbehouden aan CHi-docenten

Sprekers: 
Tine Daeseleire
Psycholoog
Tine Daeseleire bouwde de voorbije jaren aan een uitgebreide expertise op het terrein van stress en welzijn binnen bedrijven en organisaties. Ze is master in de psychologie, stichter van de eerstelijnspsychologische zorg, gedragstherapeute, geaggregeerde in de psychologie en gespecialiseerd in sociale psychologie, gezondheidspsychologie en preventie.
Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!