U bent hier

Online symposium: Palliatieve zorg, vroegtijdige zorgplanning en levenseindezorg in woonzorgcentra

Datum: 
15/06/2021 - 09:00 tot 12:30
Discipline: 
Arts, Beleidsmedewerker, Coördinator, Diëtist, Docent, Ergotherapeut, Kinesist, Oncologisch voetverzorger, Onderzoeker, Psycholoog, Sociaal werker, Verpleegkundige algemeen, Verzorgende, Vrijwilliger

De Onderzoeksgroep Zorg rond het Levenseinde, VVSG, Vlozo en Zorgnet-Icuro nodigen u uit voor het online symposium 'Palliatieve zorg, vroegtijdige zorgplanning en levenseindezorg in woonzorgcentra'. 

 
Aan de hand van getuigenissen en ervaringen van op het terrein, het huidige internationale onderzoek en vier recente doctoraatsprojecten binnen de onderzoeksgroep Zorg rond het Levenseinde, reiken we zowel praktische handvatten als adviezen voor het beleid en de praktijk aan. Om zo tot een kwaliteitsvolle en toekomstgerichte vroegtijdige zorgplanning, palliatieve zorg en levenseindezorg in woonzorgcentra te komen. 
 
Dit symposium is bedoeld voor alle medewerkers in woonzorgcentra (zorgpersoneel, huisartsen en CRA’s, vrijwilligers en directie, ...), beleidsmakers, palliatieve equipes, netwerken en opleidingsinstellingen en onderzoekers betrokken bij woonzorgcentra en palliatieve zorg. Deelname is gratis mits registratie. 
Prijs: 
0
Documenten/presentaties/informatie: 
Organisator: 
Onderzoeksgroep Zorg rond het Levenseinde, VVSG, Vlozo en Zorgnet-Icuro
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!