U bent hier

Kennismakingsdag Adventure Therapy (Outward Bound)

Datum: 
14/05/2020 - 10:00 tot 17:00

De kennismakingsdag is een dag voor hulpverleners die hun cliënten willen  doorverwijzen naar de AT-programma’s, en die willen proeven van wat adventure therapy bij Outward Bound betekent. Het is geen dag ter inspiratie of uitwisseling voor mensen die zelf met adventure therapy aan de slag zijn of willen.

Ze bieden doorverwijzers die dag de kans om adventure therapy binnen Outward Bound ‘aan den lijve’ te ondervinden. Naast enkele activiteiten en besprekingen, geven ze ook een algemene toelichting omtrent adventure therapy & hoe ze binnen Outward Bound daarmee aan de slag gaan. Ze lichten een aantal Outward Bound programma’s toe, waarmee ze verschillende doelgroepen bereiken: personen met of na kanker (bv. OBBAYA specifiek voor jongvolwassenen en Monte Perdido), of met een chronische ziekte, mensen met een moeilijke relatie met eten (Saltare), en ook studenten voor het specialisatiejaar adventure therapy.

Voor Wie?

Mensen die werken met cliënten of patiënten, mensen met een kwetsbaarheid voor wie (een van) de programma’s een meerwaarde kunnen betekenen, zoals bijvoorbeeld jongvolwassenen en mensen met of na een kankerervaring of een chronisch ziektebeeld, mensen met een moeilijke relatie met eten...

bv. Gezondheidswerkers, huisartsen, specialisten, diëtisten, studentenbegeleiders, therapeuten, counselors, begeleiders, coaches, psychologen... en kandidaat-studenten voor het specialisatiejaar adventure therapy zijn welkom.

INSCHRIJVEN

Via https://www.outwardbound.be/nl/form/kennismakingsdag-adventure-therapy-voor-hulpverleners-2020

(max. 2 inschrijvingen per organisatie).

Prijs: 
10
Betalingsinformatie: 

lunch en drank inbegrepen

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!