U bent hier

CHi-opleiding: Webinar voor artsen: kanker en seksualiteit bij vrouwelijke patiënten

Datum: 
23/11/2023 - 19:00 tot 21:00
Discipline: 
Arts

EVALUATIEFORMULIER

In dit webinar krijgt u als arts zicht op de impact van kanker en de bijhorende behandelingen op de seksualiteit van vrouwelijke patiënten.

Dr. Willers (gynaecoloog) en Ann Eben (seksuoloog) bieden u handvaten om het gesprek aan te gaan met de patiënt. Er is ruimte voor uitwisseling en vragen.

Doelgroep: arts-specialisten, artsen in opleiding, huisartsen

Accreditatie voor artsen werd aangevraagd.

Prijs: 
0
Betalingsinformatie: 

Dit webinar wordt gratis aangeboden dankzij het Kankerplan

Sprekers: 
dr. Nynke Willers
Arts
Dr. Willers is gynaecoloog in de borstkliniek van AZ Sint-Blasius. Dr. Willers studeerde geneeskunde en gynaecologie aan de KU Leuven. Zij besloot zich verder te bekwamen in de behandeling en begeleiding van personen met borstkanker en specialiseerde zich gedurende twee jaar verder in de borstkliniek van UZ Leuven. Dr. Willers voert op dit moment een doctoraatsonderzoek naar borstkanker en seksualiteit.
Ann Eben
Seksuoloog
Ann Eben is klinisch seksuoloog, psychotherapeut en docent. Ze werkte als klinisch seksuoloog in het UZ Leuven, waar ze borstkankerpatiënten begeleidde. Daarnaast werkt ze als relatie- en gezinstherapeut in haar privépraktijk in Hasselt. Ze is als docente verbonden aan Sensoa en aan het postgraduaat seksuologische hulpverlener van de UCLL Hogeschool.
Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!