U bent hier

CHi-opleiding: rouw en verlies: 'afscheid nemen'

Datum: 
27/09/2024 - 09:30 tot 16:30
Discipline: 
Assistent in de psychologie, Diëtist, Ergotherapeut, Kinesist, Pastoraal werker, Sociaal werker, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Vrijzinnig humanistisch consulent, Andere

Weten dat je niet lang meer te leven hebt, kan zowel bij de patiënt als bij zijn naasten zorgen voor een veelheid aan emoties, gedachten, vragen,...

Ook als zorgverlener is het niet altijd evident om bij deze levensfase aanwezig te zijn en vaker te schakelen van 'doen' naar 'zijn'.

Tijdens deze vorming gaan we samen op zoek naar hoe we patiënten en hun naasten psychosociaal kunnen ondersteunen in de laatste levensfase en helpen bij het afscheid nemen.

Deze vorming is interactief en praktijkgericht.

Er zullen theoretische kaders aangereikt worden, maar ook voldoende concrete handvaten en praktische tools om mee aan de slag te gaan in de praktijk. Er wordt ook ruimte gemaakt voor ervaringsgerichte oefeningen.

Prijs: 
45
Betalingsinformatie: 

Een broodjeslunch is inbegrepen.

Gelieve na bevestiging van je inschrijving het inschrijvingsbedrag van 45 euro over te schrijven op de CHi-rekening: BE52 7785 9743 7809, met vermelding van "jouw naam + opleiding afscheid nemen".

Sprekers: 
Ellen Vandenbroeck
Ellen Vandenbroeck begeleidt als Gestaltpsychotherapeut i.o. en rouwtherapeut mensen bij verlieservaringen en in palliatieve situaties. Ze werkt bij Verbinding in Verlies en in haar eigen praktijk. Daarnaast geeft ze vormingen aan professionals en het brede publiek.
Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!