U bent hier

CHi-opleiding: omgaan met mythes in oncologie

Datum: 
08/03/2023 - 13:30 tot 16:00
Discipline: 
Arts, Assistent in de psychologie, Diëtist, Ergotherapeut, Kinesist, Pastoraal werker, Psycholoog, Seksuoloog, Sociaal werker, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Vrijzinnig humanistisch consulent, Andere

VOLZET Je mag je nog inschrijven, en komt zo automatisch op de wachtlijst. We nemen dan contact op als er plaats vrijkomt.

Tijdens deze namiddag zal Nathalie Cardinaels 3 veelvoorkomende mythes in oncologie toelichten en concrete handvaten aanreiken rond hoe hiermee om te gaan en het gesprek hierover aan te gaan.

De mythes die aan bod zullen komen zijn:

  • Wie positief is, heeft meer kans op genezing
  • Van stress krijg je kanker
  • Stress verhoogt de kans op herval

Accreditering voor artsen is voorzien.

Prijs: 
20
Betalingsinformatie: 

Gelieve 20 euro over te schrijven op de CHi-rekening: BE52 7785 9743 7809, met vermelding van je naam en MYTHES

 

 

 

Sprekers: 
Nathalie Cardinaels
Nathalie Cardinaels is Klinisch psychologe, gedragstherapeute, mindfulness- en heartfulnesstrainer Ze is eigenaar en coördinator van de psychologenpraktijk De Meiboom en het trainingsbureau Mild & Mindful: www.mildenmindful.be Nathalie was bijna tien jaar als klinisch psychologe verbonden aan het multidisciplinair borstcentrum van een algemeen ziekenhuis. In het borstcentrum gaf zij gedurende zeven jaar mindfulness- en heartfulnesstrainingen, specifiek gericht op mensen met kanker (Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) en Mindfulness-Based Compassionate Living (MBCL)). Nathalie schoolt zich op regelmatige basis bij over o.a. gedragstherapeutische principes, mindfulness, heartfulness, oncologie, burn-out, trauma en yoga.
Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!