U bent hier

CHi-opleiding: Omgaan met kankerpatiënten met een persoonlijkheidsprobleem

Datum: 
22/03/2019 - 09:30 tot 16:30
Discipline: 
Diëtist, Ergotherapeut, Kinesist, Sociaal werker, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Verzorgende/Zorgkundige

Deze studiedag is VOLZET. U kan zich nog inschrijven voor de wachtlijst door een mail te sturen naar kleo.dubois [at] cedric-heleinstituut.be.

Deze studiedag wil sociaal werkers, verpleegkundigen, diëtisten, ergotherapeuten en kinesisten werkzaam binnen oncologie een antwoord bieden op volgende vragen:

  • Hoe manifesteert een persoonlijkheidsprobleem zich wanneer mensen geconfronteerd worden met kanker? 
  • Wat is de prevalentie binnen een oncologische setting en de impact daarvan op het team?
  • Hoe kan je hier als zorgverlener mee omgaan?

Naast wetenschappelijke literatuur en theoretische kaders, worden oefenmomenten aangeboden.

EVALUATIEFORMULIER

Prijs: 
80
Betalingsinformatie: 

Inclusief lunch.

Gelieve het inschrijvingsbedrag over te maken op de CHi-rekening BE52 7785 9743 7809 met vermelding van 'uw naam + persoonlijkheidsproblemen'

Sprekers: 
Angelique Verzelen
Psycholoog
Angelique Verzelen is klinisch psycholoog/gedragstherapeut. Zij werkte 12 jaar in het oncologisch support team van het Middelheim ziekenhuis. Zij begeleidt cliënten in haar thuispraktijk en binnen The Human Link. Klinisch ligt haar expertise binnen de oncologie, stress- en angstproblematiek en de integratie van de existentiële benadering binnen een gedragstherapeutische setting. Zij is verbonden aan het Cédric-Hèle Instituut en aan The Human Link. Zij geeft diverse trainingen inzake psycho-oncologie, stressbeheersing en existentiële thema's zoals omgaan met rouw en verlies.
Sofie Eelen
Psycholoog
Sofie Eelen is een klinisch psychologe en werkt in het volwassenenteam van het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Vagga te Zoersel. Voordien werkte zijn als psychologe in het oncologisch en palliatief support team van het AZ St Jozef. Deze job combineerde ze met een coördinerende functie voor het Cédric Hèle instituut. Zo deed/doet ze een scala aan ervaringen op, in individuele begeleiding van patiënten met diverse problematieken, groepsgesprekken, teamwerk en training.
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!