U bent hier

CHi-opleiding: EFT voor koppels geraakt door kanker (2-daagse)

Datum: 
09/09/2024 - 09:30 tot 16:30
Discipline: 
Psycholoog

VOLZET Je mag je nog inschrijven, en komt zo automatisch op de wachtlijst. We nemen dan contact op als er plaats vrijkomt.

Emotionally Focused Therapy (EFT) is een succesvol model voor psychotherapie dat ontwikkeld werd door Sue Johnson en zijn wortels heeft in de wetenschap over hechting en emoties. EFT zegt dat we als mensen beter functioneren en beter kunnen omgaan met moeilijke levensgebeurtenissen zoals ongeneeslijke ziekte, wanneer we de emotionele nabijheid van onze partner voelen.

Deze tweedaagse geeft een introductie in EFT en gehechtheid bij koppels geraakt door kanker. We proberen niet helpende relatiepatronen te herkennen en te begrijpen als menselijke manieren om te vechten voor de liefde, die tevens de belangrijkste hulpbron is in het omgaan met moeilijke levens uitdagingen zoals ziekte en verlies. We volgen tijdens deze tweedaagse de logische procesopbouw van een EFT-therapieproces en brengen dit proces in voeling en in beeld adhv videomateriaal en verhalen uit de Houd Me Vastgroep voor koppels geraakt door kanker.  

Prijs: 
60
Andere opleidingsdagen: 
10/09/2024 - 09:30
Betalingsinformatie: 

Een broodjeslunch is inbegrepen.

Gelieve na bevestiging van je inschrijving het inschrijvingsbedrag van 60 euro over te schrijven op de CHi-rekening: BE52 7785 9743 7809, met vermelding van "jouw naam + opleiding EFT en koppels".

Sprekers: 
Katrien Lagrou
Katrien Lagrou is klinisch psycholoog, gecertificeerd EFT-therapeut en supervisor (ICEEFT) en erkend systeemopleider en supervisor (BVRGS). Ze werkt als staflid voor Context, de postgraduaat relatie- en gezinstherapie van UPCKULeuven, en ze heeft een eigen klinische praktijk Huis Voor Relatietherapie. Daarnaast is ze medewerker van EFT-België waar ze oa. verantwoordelijk is voor de Houd Me Vastgroepen en de EFT-opleiding voor hulpverleners en counselors.
Hadi Waelkens
Hadi Waelkens is klinisch psycholoog, seksuoloog en relatie- en gezinstherapeute op oncologie UZLeuven. Ze is EFT therapeut i.o. en heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van koppels en families in een oncologische setting. Ze is erkend systeemopleider en supervisor (BVRGS).
Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!