U bent hier

CHi-opleiding: betrekken van naasten: systeemgericht werken binnen oncologie (5-daagse)

Datum: 
23/01/2023 - 09:30 tot 16:30
Discipline: 
Assistent in de psychologie, Diëtist, Ergotherapeut, Kinesist, Pastoraal werker, Sociaal werker, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Vrijzinnig humanistisch consulent, Andere

VOLZET - Je mag je nog inschrijven, en komt zo automatisch op de wachtlijst. We nemen dan contact op als er plaats vrijkomt.Tijdens deze opleiding komen theoretische kaders, intervisie, casuïstiek en rollenspelen aan bod rond:

  • Inleiding systeemdenken
  • Systemisch werken binnen oncologie
  • Werken met partners en seksualiteit
  • Kinderen
  • Communicatie binnen het oncoteam

Voor wie:

Verpleegkundigen en paramedici werkzaam in oncologie, die eerder een CHi-opleiding 'Communicatie in de oncologie' (of gelijkaardige opleiding) gevolgd hebben en nood hebben aan vervolg of verdieping.

Verpleegkundigen en paramedici met een ruime achtergrond in de oncologie, die zich wensen bij te scholen.

 

Prijs: 
0
Andere opleidingsdagen: 
06/02/2023 - 09:30
06/03/2023 - 09:30
27/03/2023 - 09:30
15/05/2023 - 09:30
Betalingsinformatie: 

Gratis dankzij het Kankerplan

Sprekers: 
Bieke Maes
Bieke Maes is klinisch psychologe en werkt sinds 1996 als ziekenhuispsychologe en psychotherapeute in ZNA Jan Palfijn. Ze volgde een opleiding cliëntgerichte en experiëntiële therapie en opleidingen hypnotherapie en EMDR. Als oncopsychologe is ze werkzaam op de diensten algemene oncologie, borstkliniek en palliatief support team. Bieke geeft binnen CHi tal van opleidingen rond communicatie, systeemgericht werken, supervisies, intervisies en praktijkbegeleidingen binnen de opleiding Psycho-Oncologie. Ze is tevens lid van de CHi RvB.
Kristel Mulders
Kristel Mulders is onco-seksuologe in het Jessa Ziekenhuis te Hasselt. Daarnaast zelfstandige praktijk als seksuologe in Genk. Het geven van opleidingen is gegroeid uit de vraag om lezingen te geven rond het thema kanker en seksualiteit.
Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!