U bent hier

CHi-opleiding: angst bij en na kanker: verdiepingsworkshop

Datum: 
19/04/2024 - 09:30 tot 16:30
Discipline: 
Psycholoog

VOLZET - Je mag je nog inschrijven, en komt zo automatisch op de wachtlijst. We nemen dan contact op als er plaats vrijkomt.

In deze verdiepingsworkshop 'angst bij en na kanker' voor psychologen zullen we stilstaan bij angst voor terugkeer van kanker, angst voor progressie en doodsangst.

Tijdens deze workshop leer je een 5-stappen programma dat je kan helpen om vorm te geven aan het behandelproces met je cliënten. Dit programma is gebaseerd op acceptatiegerichte, cognitieve gedragstherapie.

Ook is er ruimte voor andere methoden en interventies die passen bij de psycho-oncologische zorg zoals transdiagnostische behandelingen, ACT en EMDR.

Vanuit eigen casusmateriaal zullen we stilstaan bij indicatiestelling en behandeling.

Wanneer loopt een behandeling vast, wanneer vind je iets een succes en wat zijn je eigen valkuilen?

Er is ruimte voor intervisie en supervisie. 

Het boek Fear of Cancer (Völker, 2021) wordt aanbevolen. 

 

Prijs: 
45
Betalingsinformatie: 

Gelieve na bevestiging van je inschrijving het inschrijvingsbedrag van 45 euro over te schrijven op de CHi-rekening: BE52 7785 9743 7809, met vermelding van "jouw naam + opleiding verdiepingsworkshop angst".

Sprekers: 
Coen Völker
Coen Völker is GZ-psycholoog, docent en schrijver van de boeken Angst na Kanker (Verhulst & Völker, 2018) en Fear of Cancer. A 5-step program to live with uncertainty and fear of recurrence (Völker, 2021). Hij heeft een eigen supervisiepraktijk en is werkzaam bij het Helen Dowling Instituut en het Radboud centrum voor Mindfulness in Nederland.
Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!