U bent hier

CHi-opleiding: angst bij en na kanker: verdiepingsworkshop

Datum: 
29/04/2022 - 09:30 tot 12:30
Discipline: 
Psycholoog

VOLZET - Je mag je nog inschrijven, en komt zo automatisch op de wachtlijst. We nemen dan contact op als er plaats vrijkomt.

In deze verdiepingsworkshop 'angst bij en na kanker' voor psychologen zullen we stilstaan bij angst voor terugkeer van kanker, angst voor progressie en doodsangst.

Het 5-stappen model van de basisworkshop zal verder besproken worden voor wie er al ervaring mee heeft. Ook is er ruimte voor andere methoden en interventies die passen bij de psycho-oncologische zorg zoals transdiagnostische behandelingen, ACT en EMDR.

Vanuit eigen casusmateriaal zullen we stilstaan bij indicatiestelling en behandeling.

Wanneer loopt een behandeling vast, wanneer vind je iets een succes en wat zijn je eigen valkuilen?

Er is ruimte voor intervisie en supervisie. 

Het boek Fear of Cancer (Völker, 2021) wordt aanbevolen. 

Prijs: 
45
Betalingsinformatie: 

Gelieve 45€ over te schrijven op de CHi-rekening: BE52 7785 9743 7809, met vermelding van uw naam en de code 'Angst bij en na kanker verdiepingsworkshop'

Sprekers: 
Coen Völker
Coen Völker is GZ-psycholoog, docent en schrijver van de boeken Angst na Kanker (Verhulst & Völker, 2018) en Fear of Cancer. A 5-step program to live with uncertainty and fear of recurrence (Völker, 2021). Hij heeft een eigen supervisiepraktijk en is werkzaam bij het Helen Dowling Instituut en het Radboud centrum voor Mindfulness in Nederland.
Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!