U bent hier

CHi-opleiding: Angst bij en na kanker (2-daagse)

Datum: 
18/10/2019 - 09:30 tot 16:30
Discipline: 
Psycholoog

VOLZET! Indien u graag op de wachtlijst terecht komt, mag u een mailtje sturen naar veronique.gerits [at] cedric-heleinstituut.be.

EVALUATIEFORMULIER

Tijdens deze tweedaagse vorming worden concrete handvaten aangereikt om aan de slag te gaan met (existentiële) angst voor herval en ziekteprogressie bij kankerpatiënten. 

De vorming is praktijkgericht en interactief. Er wordt voldoende ruimte vrijgemaakt voor casusbespreking.

Doelgroep: psychologen werkzaam in oncologische en palliatieve zorgsettings.

Prijs: 
175
Andere opleidingsdagen: 
22/11/2019 - 09:30 tot 16:30
Betalingsinformatie: 

Broodjeslunch inbegrepen

Gelieve 175€ over te schrijven op de CHi-rekening: 778-5974378-09, met vermelding van uw naam en de code 'Angst bij en na kanker'

Sprekers: 
Coen Völker
Psycholoog
Coen Völker is GZ-psycholoog, docent en co-auteur van het boek Angst na Kanker (Verhulst & Völker, 2018, Lannoo). Hij heeft een eigen supervisiepraktijk en is werkzaam bij het Helen Dowling Instituut en het Radboud centrum voor Mindfulness in Nijmegen, Nederland.
Goedele Van Edom
Pastoraal werker
Goedele Van Edom studeerde godsdienstwetenschappen (1999), pastoraaltheologie (2000) en theologie (2005) aan de Faculteit Theologie en Religiewetenschappen van de KU Leuven. In 2013 behaalde ze de graad van doctor in de Godgeleerdheid met een proefschrift over het omgaan met doodsangst bij mensen met kanker. Momenteel werkt ze voltijds als spiritueel zorgverlener in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden waar ze dagelijks mensen met kanker en stervenden begeleidt. Daarnaast heeft ze een eigen praktijk Het Labyrint. Goedele is tevens auteur van de boeken Bang voor kanker. Hoe kun je helpen? (2014) en Zolang ik nog leef. Over ongeneeslijk ziek zijn, herinneringen nalaten en blijvende verbondenheid (2017).
Angelique Verzelen
Psycholoog
Angelique Verzelen is klinisch psycholoog. Zij werkte 12 jaar in het oncologisch support team van het Middelheim ziekenhuis. Zij beëindigde de opleiding gedragstherapie in 2012 aan de Ugent. Zij begeleidt cliënten in haar zelfstandige praktijk Magnolia en binnen The Human Link. Klinisch ligt haar expertise binnen de oncologie, stress- en angstproblematiek en de integratie van de existentiële benadering binnen een gedragstherapeutische setting. Zij is verbonden aan het Cedric-Hele Instituut en aan The Human Link. Zij geeft diverse trainingen inzake psycho-oncologie, stressbeheersing en existentiële thema’s zoals omgaan met rouw en verlies.
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!