U bent hier

CHi-opleiding: angst bij en na kanker

Datum: 
28/09/2023 - 09:30 tot 16:30
Discipline: 
Assistent in de psychologie, Diëtist, Pastoraal werker, Sociaal werker, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Vrijzinnig humanistisch consulent, Andere

VOLZET Je mag je nog inschrijven, en komt zo automatisch op de wachtlijst. We nemen dan contact op als er plaats vrijkomt.

Veel mensen die kanker hebben gehad, zijn na hun behandeling bang dat de ziekte terugkomt. Soms gaat die angst hun leven steeds meer beheersen. In de opleiding 'Angst bij en na kanker' reikt Coen Völker (auteur van het boek 'Angst na kanker') concrete handvaten aan om aan de slag te gaan met angst voor herval en ziekteprogressie bij kankerpatiënten. 

Er is aandacht voor zowel de theoretische, wetenschappelijke achtergrond als de praktische toepasbaarheid.  We zullen uitwisselen, onderzoeken en oefenen. Er is ruimte om een casus in te brengen en na afloop heb je concrete tools die je direct kunt toepassen.

Prijs: 
60
Betalingsinformatie: 

Gelieve na bevestiging van je inschrijving het inschrijvingsbedrag van 60€ over te schrijven op de CHi-rekening: BE52 7785 9743 7809, met vermelding van jouw naam + 'Angst bij en na kanker'.

Sprekers: 
Coen Völker
Coen Völker is GZ-psycholoog, docent en schrijver van de boeken Angst na Kanker (Verhulst & Völker, 2018) en Fear of Cancer. A 5-step program to live with uncertainty and fear of recurrence (Völker, 2021). Hij heeft een eigen supervisiepraktijk en is werkzaam bij het Helen Dowling Instituut en het Radboud centrum voor Mindfulness in Nederland.
Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!