U bent hier

CHi-docentenavond: 'Lezing persoonsgerichte zorg'

Datum: 
16/05/2024 - 18:00 tot 21:00
Discipline: 
Docent, Andere

Avond uitsluitend voor CHi-docenten.

Naar jaarlijkse gewoonte nodigen we onze docenten graag uit op donderdag 16 mei van 18u tot 21u in Mechelen. Naast een drankje, een hapje en onderlinge uitwisseling bieden we jullie ook een lezing aan.

De auteurs van het boek 'Persoonsgerichte zorg: 15 hefbomen voor zorgverbeteraars', An Ravelingien en Simon Malfait, lichten toe hoe we elke dag, met kleine inspanningen, het contact met patiënten beter kunnen invullen en zo voor betere zorg gaan. We hopen dat deze lezing jullie inspireert om ook in jullie eigen opleidingen hiermee aan de slag te gaan. De aanwezigen ontvangen elk een exemplaar van het boek. Schrijf je snel in!

'Als zorgverlener wil je voelen dat je patiënten vooruit helpt. Waar zorgorganisaties mee worstelen, is dat daar soms te weinig aandacht en tijd voor is. Maar voor grote problemen bestaan er soms kleine oplossingen. Hoe kunnen we elke dag, met kleine inspanningen, het contact met patiënten beter invullen en zo voor betere zorg gaan? Dit zakboekje voor elke zelfkritische en nieuwsgierige zorgverlener, van ambulante tot residentiële zorg, toont je de weg. Je leert er weer herkennen wat er écht toe doet, hoe je je soms onbewust afschermt en wat je daaraan kunt doen, of hoe je met kleine gebaren een verschil maakt voor je patiënt en voor jezelf.'

Prijs: 
0
Programma: 

18u: onthaal docentenavond met een hapje en een drankje

19u: start lezing

Betalingsinformatie: 

Enkel voor CHi-docenten

Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!