U bent hier

Handleiding voor het gebruiken van CHiCom

Aanmaken profiel op CHiCom

 

  • Klik op "registreer"
  • Voer al je gegevens in en klik op ‘nieuw login aanmaken’
  • Je zal een mail ontvangen met een eenmalige link naar www.chicom.be. Je kan nu een wachtwoord instellen
  • OPGELET: zorg dat je je wachtwoord en gebruikersnaam (e-mailadres) goed onthoudt!
  • Het is mogelijk dat je een foutmelding krijgt nadat je hebt ingelogd. Negeer deze melding en probeer eerst te kijken of je toch toegang hebt tot de pagina ‘Mijn ChiCom’. Heb je geen toegang? Neem dan verder contact op met ons via info [at] cedric-heleinstituut.be.

 

Wachtwoord vergeten?

 

  • Vraag een nieuw wachtwoord aan via de login-pagina

  • Stuur ons een mailtje indien moeilijkheden op info [at] cedric-heleinstituut.be


Over

Op deze pagina vind je alle nieuwe informatie op chicom zoals aankondigingen van evenementen, oproepen voor onderzoek of belangrijke vacatures. Neem regelmatig een kijkje om op de hoogte te blijven van opleidingen, onderzoek, nieuws en vacatures.

Mijn CHiCom

Hier vind je alle informatie (nieuws, artikels, evenementen) die rechtstreeks relevant is voor jou op basis van de door jou aangeduide interesses tijdens je registratie.  

Infotheek

Dit is een soort bibliotheek van wetenschappelijke artikels, brochures, educatieve films, spelmateriaal, projecten en websites gecategoriseerd volgens soort informatie, doelgroep en thema. Zoek je bijvoorbeeld een wetenschappelijk artikel over E-Health bij borstkankerpatiënten? Vink de bijhorende categorieën aan en vind de juiste informatie.

Nog niet gevonden wat je zocht? Vul jouw specifieke zoekterm dan in in het zoekvenster.

Evenementen

Alle opleidingen en evenmenten met betrekking tot psychosociale oncologie voor verschillende doelgroepen vind je hier: zowel CHi-opleidingen als opleidingen van externe instellingen en partners van het CHi. Ze staan in chronologische volgorde. Heb je deelgenomen aan een opleiding en wil je de beschikbare documentatie (powerpointpresentaties, artikels e.a. door de docent gebruikte informatiebronnen) bekijken? Dan vind je deze steeds terug bij de opleiding in kwestie onder 'afgelopen evenementen'.

Onderzoek

Hier staat een overzicht van recent lopend psychosociaal onderzoek van het CHi. De jaarindex kan je hier in zijn geheel online bekijken.

Netwerk

Op de netwerk-pagina vind je alle zorgverleners met een profiel op chicom terug. Zoek je een opleider of specifieke contactpersoon rond een bepaald thema? Neem een kijkje of contacteer ons op info [at] cedric-heleinstituut.be.

Vacatures

Hier vind je recente vacatures voor onco-zorgverleners.

 

 

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief!