U bent hier

Projectoproepen

Krediet Ir. Jozef en Mevr. Reinhilde De Swerts voor de ondersteuning van initiatieven die de gezondheidszorg van de bevolking in Vlaanderen rechtstreeks versterken

De Koninklijke Academie voor Geneeskunde van België reikt volgend jaar het “Krediet Ir. Jozef en Mevr. Reinhilde De Swerts voor de ondersteuning van initiatieven die de gezondheidszorg van de bevolking in Vlaanderen rechtstreeks versterken” uit.

Het krediet is bedoeld om organisaties die de gezondheidszorg van de bevolking in Vlaanderen rechtstreeks versterken te ondersteunen. Meer bepaald kan het gaan om initiatieven die:

  • het gezondheidsbewustzijn vergroten
  • preventieve zelfredzaamheid vergroten
  • het inzicht in curatieve handelingen vergroten
  • de toegankelijkheid van de zorg vergroten
  • de omgevingsfactoren welke de gezondheid van de Vlaamse bevolking beïnvloeden, duurzaam in gunstige zin wijzigen

Kandidaturen kunnen tot 1 november 2021 ingediend worden via het inschrijvingsformulier op de website en door middel van het kandidaatstellingsformulier, dat u samen met het prijsreglement, kan nalezen via onderstaande link:

Krediet Ir. Jozef en Mevr. Reinhilde De Swerts voor de ondersteuning van initiatieven die de gezondheidszorg van de bevolking in Vlaanderen rechtstreeks versterken – 30.000 euro werkingsmiddelen

 

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!