U bent hier

Research Day 2022: Patiëntenparticipatie

Het CHi organiseert i.s.m. de werkgroep wetenschappelijk onderzoek en Kom op tegen Kanker de vierde 'Research Day in de psychosociale oncologie' op dinsdag 28 juni 2022 in Gent.

Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden rond het thema patiëntenparticiaptie in onderzoek in de psychosociale oncologie. We gaan op zoek naar verschillende manieren om patiënten te betrekken bij het stand komen van onderzoek en we staan stil bij de vragen: hoe kan patiëntenparticipatie het onderzoek beter maken, hoe ga je aan de slag met dit thema, realistische verwachtingen tov patiëntenparticpatie ...

Verder kijken we binnen bestaand onderzoek in de psychosociale oncologie hoe patiënten betrokken werden en laten we een patiëntenvereniging aan het woord.

Ben jij onderzoeker binnen de psychosociale oncologie of sta je in het werkveld en wil je je als onderzoeker ook verder ontwikkelen? Heb je interesse om als beginnend onderzoeker je te verdiepen in dit domein of ben je student en wil je inspiratie opdoen? Kom dan zeker naar deze jaarlijkse Research Day!

Meer informatie en inschrijven

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!