Oproep: infomomenten financieringsmogelijkheden voor psychosociale projecten

Kom op tegen Kanker investeert sterk in kankeronderzoek, zowel psychosociaal als biomedisch, maar ook in de zorg door de financiering van innoverende zorgprojecten. Op deze manier willen wij bijdragen tot een betere levenskwaliteit en een betere zorg voor de (ex-)kankerpatiënt en zijn/haar omgeving.

Dit najaar en voorjaar 2017 organiseert Kom op tegen Kanker informatiemomenten rond de financieringsmogelijkheden voor psychosociale zorg- en onderzoeksprojecten.

Tijdens dit informatiemoment krijgt u antwoorden op alle vragen rond de projectfinanciering door Kom op tegen Kanker:

- Welke projecten komen in aanmerking?

- Wat zijn de voorwaarden/criteria waaraan het project moet voldoen?

- Hoe doet u een aanvraag? Hoe verloopt het evaluatieproces?

- Welke projecten lopen reeds in de regio?

- …

Hebt u interesse in deze info? Denkt u eraan om zelf een project op te starten, al dan niet in samenwerking met andere zorgpartners? Hebt u reeds een project voor kankerpatiënten in de steigers staan en zoekt u financiering?

Hieronder vindt u een overzicht van de geplande informatiemomenten:

 Infomoment voor regio West-Vlaanderen: reeds afgelopen (vrijdag 29/04/2016)

 Infomoment voor regio Antwerpen: Woensdag 07/12/2016 van 10h tot 12h in Campus Spoor Noord, Artesis Plantijn Hogeschool (Op 20min wandelen van Antwerpen Centraal Station)

 Infomoment voor regio Limburg: Woensdag 25/01/2017 van 13h tot 15h in Cultuurcentrum Hasselt (Op 20min wandelen van Hasselt station)

 Infomoment voor regio Vlaams-Brabant: Woensdag 15/03/2017 van 10h tot 12h in Provinciehuis Vlaams-Brabant (op 5min wandelen van Leuven station)

 Infomoment voor regio Oost-Vlaanderen: Woensdag 10/05/2017 van 13h tot 15h in Campus Sint Anna, Artevelde Hogeschool (op 5min wandelen van Gent Zuid)

Via deze link kunt u zich inschrijven voor één van de informatiemomenten in uw regio

Indien u denkt dat iemand anders binnen uw organisatie interesse heeft, stuur deze uitnodiging gerust door!

Kom op tegen Kanker
Interesses: