U bent hier

Meest verdienstelijk project op het CHi congres: 'Transmurale uitbreiding van de psychosociale ondersteuning voor de in opzet curatief behandelde oncologische patiënt'.

Geïntegreerd Kankercentrum Gent (IKG) won, in het kader van Actie 21-22 C van het Kankerplan KPC_2122C_090, de prijs van meest verdienstelijk project met 'Transmurale uitbreiding van de psychosociale ondersteuning voor de in opzet curatief behandelde oncologische patiënt'. Auteurs van het project zijn dr. Didier Baert, Sarah Hauspie, Ulrike De Taeye, Linda Staessen en dr. Christof Vulsteke van AZ Maria Middelares. 
Het project werd op 1 december 2015 voorgesteld op het 3e congres in de psychosociale oncologie te Mechelen. Het werd door het Cédric Hèle instituut (Vlaams instituut voor psychosociale oncologie) verkozen uit een 40-tal abstracts tot "meest verdienstelijk onderzoek in de psychosociale oncologie 2015". Naast een attest omvat de prijs ook een bedrag ter waarde van 500 euro. Die geldprijs wordt geschonken aan het recent opgerichte Fonds Thomas Vanderplaetsen. 

Meer info

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!