U bent hier

Webinar 'werken tijdens/na kanker'

Datum: 
23/03/2022 - 08:30 tot 09:00
Discipline: 
Arts, Assistent in de psychologie, Beleidsmedewerker, Coach, Docent, HR medewerker, Onderzoeker, Psycholoog, Sociaal werker, Student, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Verzorgende, Vrijwilliger, Vrijzinnig humanistisch consulent, Andere

Werken met/na kanker? Het roept veel vragen op, zowel voor de werknemer als de werkgever en collega’s.

Bent u patiënt, werkgever, bemiddelaar, psycholoog, arts, loopbaanbegeleider, kinesitherapeut, verpleegkundige, maatschappelijk werker… en komt u in aanraking met het thema ‘werken na/met kanker’? Dan nodigen wij u van harte uit op ons maandelijks webinar waar we meer duiding geven omtrent Rentree. Inschrijven via www.rentree.eu.

Rentree – werken na kanker – is een dienstverlening die gratis ondersteuning en coaching biedt aan personen die geconfronteerd worden/werden met kanker, en vragen hebben betreft het thema werken met/na kanker. Werkzoekenden, werknemers, ambtenaren en zelfstandigen kunnen beroep doen op deze dienstverlening, waarbij er individuele begeleiding op maat en op vraag van de persoon wordt aangeboden.

We behandelen de vragen: 
- Wat en voor wie is de dienstverlening Rentree? 
- Hoe gaat een Rentreecoach te werk?
- Hoe kan ik aanmelden voor Rentree?

Voor patiënten hebben we een meer uitgebreid webinar (1uur) waar we eveneens ingaan op enkele tips en handvaten om zelf al aan de slag te gaan met het thema.

Schrijf u in voor de webinars via www.rentree.eu.

Prijs: 
0
Andere opleidingsdagen: 
26/04/2022 - 12:00 tot 12:30
23/05/2022 - 13:00 tot 13:30
Organisator: 
Rentree
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!