U bent hier

Themadag PEV psycho-oncologie: sociale impact, werkhervatting en revalidatie

Datum: 
01/04/2021 - 10:00 tot 16:30
Discipline: 
Psycholoog

EVALUATIEFORMULIER

Deze opleiding is VOLZET. Indien u graag op de wachtlijst terecht komt, mag u een mailtje sturen naar info [at] cedric-heleinstituut.be

We bieden de mogelijkheid aan psychologen werkzaam in oncologie om 3 thema-dagen te volgen die plaatsvinden binnen de lopende permanente vorming Psycho-oncologie. Deze opleidingsdagen worden opengesteld en kunnen afzonderlijk gevolgd worden. Dit kan gratis dankzij het Kankerplan, het aantal plaatsen is beperkt.

Je sluit aan bij een vaste groep studenten, allen afgestudeerde psychologen, om meer kennis en vaardigheden te verwerven rond bepaalde thematieken die jou kunnen ondersteunen in je werk als onco-psycholoog. We zien de uitwisseling tussen beginnende en ervaren psychologen als een belangrijke meerwaarde.

Opgelet: de huidige cyclus van de opleiding Psycho-oncologie vindt plaats aan Universiteit Gent. Afhankelijk van de maatregelen die gelden op het moment van de opleiding, zal deze online plaatsvinden of ter plaatse. Indien er een beperking op het aantal deelnemers komt, is het mogelijk dat je de opleiding niet kan volgen. We brengen jou hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Prijs: 
0
Programma: 

10.00 - 12.30 u.: De sociale impact van kanker en werkhervatting na kanker
Thomas Eeckman (maatschappelijk assistent UZ Gent)

13.30 - 16.30 u.: Oncologische revalidatie
Nele Adriaenssens (kinesitherapeut UZ Brussel)​
Ingrid Jacobs (klinisch psycholoog UZ Gent)

Betalingsinformatie: 

Deze opleiding is gratis dankzij het Kankerplan.

Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!