U bent hier

Themadag PEV psycho-oncologie: intimiteit en seksualiteit

Datum: 
20/05/2021 - 09:30 tot 16:30
Discipline: 
Psycholoog

VOLZET - We bieden de mogelijkheid aan psychologen werkzaam in oncologie om 3 thema-dagen te volgen die plaatsvinden binnen de lopende permanente vorming Psycho-oncologie. Deze opleidingsdagen worden opengesteld en kunnen afzonderlijk gevolgd worden. Dit kan gratis dankzij het Kankerplan, het aantal plaatsen is beperkt.

Je sluit aan bij een vaste groep studenten, allen afgestudeerde psychologen, om meer kennis en vaardigheden te verwerven rond bepaalde thematieken die jou kunnen ondersteunen in je werk als onco-psycholoog. We zien de uitwisseling tussen beginnende en ervaren psychologen als een belangrijke meerwaarde.

Opgelet: de huidige cyclus van de opleiding Psycho-oncologie vindt plaats aan Universiteit Gent. Afhankelijk van de maatregelen die gelden op het moment van de opleiding, zal deze online plaatsvinden of ter plaatse. Indien er een beperking op het aantal deelnemers komt, is het mogelijk dat je de opleiding niet kan volgen. We brengen jou hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Prijs: 
0
Programma: 

9.30 - 12.30 u.: Intimiteit en seksualiteit: theorie
Prof. Paul Enzlin (seksuoloog - hoogleraar departement neurowetenschappen KUL en hoofd Instituut voor Familiale en Seksuologische Wetenschappen)


13.30 - 16.30 u.: Intimiteit en seksualiteit: oefeningen
​Prof. Paul Enzlin (seksuoloog - hoogleraar departement neurowetenschappen KUL en hoofd Instituut voor Familiale en Seksuologische Wetenschappen)
Kristel Mulders (onco-seksuologe Jessa Ziekenhuis)

Betalingsinformatie: 

Gratis dankzij het Kankerplan

Organisator: 
CHi
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!