U bent hier

NVPO-Congres

Datum: 
17/03/2017 - 08:30 tot 17:00
Discipline: 
Arts, Beleidsmedewerker, Coach, Coördinator, Diëtist, Ergotherapeut, Kinesist, Onderzoeker, Pastoraal werker, Psycholoog, Seksuoloog, Sociaal werker, Student, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Verzorgende, Vrijzinnig humanistisch consulent

Dit jaar zal het congres in het thema staan van Kennistranslatie. Om de kwaliteit van de psychosociale oncologische zorg (PSOZ) verder te optimaliseren is het van belang dat we ons als sector inzetten voor een grotere synergie tussen psychosociaal oncologisch onderzoek, beleid en de klinische praktijk. Zowel onze wetenschappelijke kennis als onze ervaringskennis binnen de PSOZ groeit gestaag. Ten tijde van het NVPO-congres 2017 informeren wij u over recent opgedane kennis en vernieuwende ontwikkelingen binnen de PSOZ. Daarbij kijken we met u hoe we de toepassing van deze kennis en innovaties kunnen optimaliseren in de klinische praktijk, alsmede hoe we kunnen zorgen dat  ervaringskennis waar nodig wordt gestoeld op wetenschappelijke evidentie.

Ook dit jaar kunt u – vòòr 1 november 2016 – een abstract indienen voor het wetenschappelijk symposium, de postersessie of het geven van een workshop tijdens het middagprogramma. 

Meer informatie over het programma, de kosten en accreditatie volgt snel. Voor vragen kunt u contact opnemen met het congresbureau ‘Congress Care’info [at] congresscare.com of het NVPO-secretariaat nvposecr [at] nvpo.nl.

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!