U bent hier

Kick-off PARkk (Patiënten adviesraad kankercentrum Kortrijk)

Datum: 
20/04/2021 - 13:15 tot 16:00

Patiëntenparticipatie, een hip en voor de hand liggend concept. Maar hoe begin je daaraan?

De Patiëntenadviesraad van het Kankercentrum Kortrijk (PARkk), nodigen je graag uit voor het online congres "Kick off PARkk" op 20 april 2021 van 13u15-16u.

Een bevlogen verslag van de stappen die werden gezet om deze raad uit te bouwen met aandacht voor realisaties maar ook de mogelijke valkuilen en onze opportuniteiten voor de toekomst.

Met de ondersteuning van prof. dr. Sofie Verhaeghe (Ugent, Universitaircentrum voor verpleegkunde en vroedkunde) en Krista Bracke (journaliste en schrijfster van oa. Van mens tot mens) mikken we op een inspirerende mix van theorie en praktijk.

Meer info en inschrijven
 

Programma: 

 

13u15  Binnenkomer - Kick-of PARkk komt online 
13u30 Welkomstwoord

13u45 Kiem en pionierswerk - Groeiproces - Reflectie (leden PARkk en az groeninge - ondersteuning door Krista Bracke en prof. Dr. Sofie Verhaeghe)

14u20 Pauze

14u30 Hoe is het nu? - Realisaties en toekomstplannen (leden PARkk en az groeninge - ondersteuning door Krista Bracke en prof. Dr. Sofie Verhaeghe)

14u50 Pauze

15u00 Reflectie en vragen - PARkk in 10 woorden (leden PARkk en az groeninge - ondersteuning door Krista Bracke en prof. Dr. Sofie Verhaeghe)

15u45 Afrondend woord

Organisator: 
Kankercentrum Kortrijk, UGent
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!