U bent hier

Interprofessionele ontmoeting: de coördinatie van oncologische zorgen

Datum: 
27/03/2015 - 09:00 tot 15:30
Discipline: 
Andere, Arts, Assistent in de psychologie, Beleidsmedewerker, Coördinator, Diëtist, Docent, Ergotherapeut, Kinesist, Onderzoeker, Pastoraal werker, Psycholoog, Seksuoloog, Sociaal werker, Student, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Verzorgende, Vrijzinnig humanistisch consulent

Coördinator Oncologische Zorgen, Coördinerend Verpleegkundige Oncologische Zorgen, Oncocoach... Deze verschillende namen verwijzen allemaal naar een en dezelfde functie. Een functie die nog steeds op zoek is naar ijkpunten, zowel in het Noorden als in het Zuiden van ons land.

Steeds meer oncologieafdelingen hebben deze positie geïntroduceerd. Toch kan de invulling van de functie en van de gebruikte hulpmiddelen nog sterk variëren van ziekenhuis tot ziekenhuis. Professionele ontmoetingen zijn dan ook bijzonder belangrijk.

Het programma voor 2015 wil een antwoord bieden op de uitdagingen waar oncocoaches in hun dagelijkse taken mee geconfronteerd worden. Experts zullen een stand van zaken opmaken van diverse problematieken zoals communicatie zorgverlener - patiënt, cachexie, orale behandelingen, bijwerkingen van gerichte behandelingen, SIR-Spheres en uitzaaiingen, transmurale zorg, burn-out van de oncocoach...

Prijs: 
25
Programma: 

Het programma vindt u terug in de informatiefolder

Betalingsinformatie: 

Uw inschrijving is pas geldig van zodra we het inschrijvingsgeld ontvangen op het rekeningnummer 068-2423263-36* van Stichting tegen Kanker, met als mededeling “COZ + (uw naam)”.

 

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!