U bent hier

Interprofessionele ontmoeting 2017: de coördinatie van oncologische zorgen

Datum: 
17/03/2017 - 09:00 tot 15:30
Discipline: 
Verpleegkundige algemeen, Verzorgende, Verpleegkundig specialist, Student, Seksuoloog, Sociaal werker, Vrijwilliger, Vrijzinnig humanistisch consulent, Schoonheidsspecialist, Psycholoog, Coördinator, Datamanager, Coach, Beleidsmedewerker, Arts, Assistent in de psychologie, Diëtist, Pastoraal werker, Oncologisch voetverzorger, Kinesist, Ergotherapeut, HR medewerker, Andere

Stichting tegen Kanker organiseert voor het vijfde jaar op rij een infodag voor coördinatoren oncologische zorgen, oncocoaches, coördinerende verpleegkundigen oncologische zorgen, behandelende verpleegkundigen, …
Sinds 2013 nemen elk jaar almaar meer professionals met deze functie binnen de oncologische teams deel aan deze dag die in het teken staat van hun coördinerende zorgtaak.
Het succes van de vier eerste edities, in maart 2013, 2014, 2015 en 2016, bevestigt het belang van deze ontmoetingen voor de ontwikkeling en stabilisatie van de functie die deze zorgkundigen uitoefenen.
Het programma van 2017 wordt afgestemd op de verschillende uitdagingen waarmee de COZ elke dag te maken krijgen.
Experts zullen de stand van zaken toelichten rond uiteenlopende kwesties zoals de evolutie van kanker in België, de screening en diagnose van erfelijke kankers, de specifieke noden van adolescenten met kanker, de nieuwe beschikbare behandelingen in de oncogeriatrie, de evolutie en de kosten van nieuwe behandelingenstollingsstoornissen bij kanker en de bijwerkingen van de nieuwe vormen van immuuntherapie en doelgerichte behandelingen.
Allemaal zonder uitzondering interessante onderwerpen … die vaak in het middelpunt staan van medische en wetenschappelijke ontwikkelingen! Onze experts zullen al uw vragen beantwoorden tijdens verschillende vraag- en antwoordsessies.

Prijs: 
15
Programma: 

Via deze link kan u het volledige programma bekijken.  

Betalingsinformatie: 

Uw inschrijving is pas geldig van zodra we het inschrijvingsgeld ontvangen op het rekeningnummer 068-2423263-36* van Stichting tegen Kanker, met als mededeling “COZ + (uw naam)”. Indien u uw inschrijving annuleert, zal het inschrijvingsgeld niet terugbetaald worden.

Het aantal plaatsen is beperkt. Als we uw inschrijving ontvangen wanneer de zaal al volzet is, brengen we u daarvan op de hoogte en storten we het inschrijvingsgeld terug.

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!