U bent hier

Infodag 19 september Mechelen: "Kracht in kwetsbaarheid: kanker, emoties en krachtbronnen"

Datum: 
19/09/2015 - 09:00 tot 16:30
Discipline: 
Schoonheidsspecialist, Verzorgende, Vrijzinnig humanistisch consulent, Verpleegkundige algemeen, Verpleegkundig specialist, Student, Sociaal werker, Seksuoloog, Coördinator, Diëtist, Beleidsmedewerker, Assistent in de psychologie, Arts, Docent, Ergotherapeut, Psycholoog, Pastoraal werker, Onderzoeker, Kinesist

Met dit symposium vraagt Stichting tegen Kanker aandacht voor de emoties die gepaard gaan met kanker en de effecten die deze hebben op het leven van zowel patiënten als naasten. 

Kanker heeft ook een invloed op de omgeving van patiënten. Rollen en verwachtingen kunnen veranderen, de structuur zoals u die kende, wordt mogelijk door elkaar geschud. We staan dus ook stil bij de veranderingen in de relaties met de personen die ons omringen.

Deze infodag staat bovenal in teken van het mobiliseren van krachtbronnen. In ons meest kwetsbaarste moment zit immers soms kracht verscholen. Die kracht kan in onszelf zitten, maar ook in onze relaties met anderen. Samen gaan we op zoek naar kracht in kwetsbaarheid aan de hand van enkele voordrachten en praktische workshops naar keuze.

Brochure

Programma: 

De dag bestaat uit een aantal uiteenzettingen, alsook interactieve workshops. In elke "carrousel" kan je dus de workshop uitkiezen die jou het meest interesseert. 

Meer info: http://www.kanker.be/infodag-kracht-kwetsbaarheid-kanker

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!