U bent hier

Forum Transmurale Zorg 2020: Transmuraal samenwerken in tijden van corona. Wat hebben we al geleerd? (online)

Datum: 
19/10/2020 - 09:00 tot 23/10/2020 - 17:45

 

Welke kansen en opportuniteiten zijn er ontstaan in het transmuraal samenwerken in tijden van corona?

Wat is er anders verlopen gedurende deze periode? Hebben organisaties en zorgverleners zich anders georganiseerd? Werden de zorgen op een andere wijze verleend aan patiënten? Zijn er initiatieven die voorheen niet mogelijk waren en die nu door de omstandigheden wel gelanceerd werden? Wat moeten we zeker onthouden en meenemen in het toekomstig zorgbeleid? Wat heeft er bijgedragen aan een betere zorgcontinuïteit, transmurale zorg of samenwerking? Hoe zijn patiënten daarbij betrokken? Hoe hebben patiënten en naasten dat zelf ervaren?

We willen deze ervaringen en good practices in kaart brengen, delen en samen zoeken wat we er uit kunnen leren. Welke initiatieven kunnen al dan niet verder ontwikkeld of bestendigd worden?

Praktische informatie

In de week van 19 oktober organiseert Kom op tegen Kanker digitale, thematische sessies (max. 1,5 uur). Dat gebeurt in kleine groepen, zodat interactie mogelijk is. U ontvangt in de loop van september een overzicht van de geplande sessies. Via een link kunt u zich dan inschrijven voor de sessies die u interesseren.
Over de bevindingen van de verschillende sessies koppelen ze terug op dinsdag 27 oktober, van 11u tot 12u, in een plenaire digitale sessie.

Oproep!

Deel je ervaring of good practice met transmuraal samenwerken in tijden van corona. Dat kan tot eind augustus via dit formulier. Ook links naar literatuur, (lopende) studies of (buitenlandse) voorbeelden zijn welkom.

Discipline: 
Arts, Assistent in de psychologie, Beleidsmedewerker, Coach, Diëtist, Docent, Ergotherapeut, Gezinswetenschapper, Kinesist, Oncologisch voetverzorger, Onderzoeker, Pastoraal werker, Psycholoog, Schoonheidsspecialist, Seksuoloog, Sociaal werker, Student, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Verzorgende, Vrijwilliger, Vrijzinnig humanistisch consulent, Andere
Prijs: 
0
Organisator: 
Kom op tegen Kanker
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!