U bent hier

Congres 'Jong en kanker?!'

Datum: 
28/09/2021 - 10:00 tot 16:00
Discipline: 
Arts, Assistent in de psychologie, Beleidsmedewerker, Coach, Coördinator, Diëtist, Docent, Ergotherapeut, Gezinswetenschapper, Kinesist, Oncologisch voetverzorger, Onderzoeker, Pastoraal werker, Psycholoog, Schoonheidsspecialist, Seksuoloog, Sociaal werker, Student, Verpleegkundig specialist, Verpleegkundige algemeen, Verzorgende, Vrijwilliger, Vrijzinnig humanistisch consulent, Andere

Kom op tegen Kanker organiseert op 28 september 2021 de tweede editie van het gratis congres 'Jong en kanker'. Jongeren en zorgprofessionals maken de balans op: wat verbeterde er in drie jaar tijd en tegen welke drempels lopen jongeren met en na kanker nog steeds aan?  

Het congres biedt een dag vol inspirerende praktijkvoorbeelden en getuigenissen voor al wie het verschil kan maken voor jongeren tijdens en na kanker. Het congres richt zich niet alleen tot artsen en zorgverleners in ziekenhuizen, maar ook tot zorgprofessionals buiten het ziekenhuis. Denk aan psychologen, seksuologen, maatschappelijk werkers, trajectbegeleiders, kinesisten, VDAB-consulenten voor langdurig zieken, beleidsmakers, studentenbegeleiders op universiteiten en hogescholen enz. 

Aan het einde van de dag ga je naar huis met ideeën en antwoorden op de vraag hoe jij de zorg, nazorg en re-integratie op maat voor 16- tot 35-jarigen met kanker kunt verbeteren. Met oog voor de verschillende aspecten in iemands leven die kanker overhoop haalt.  

Gezien de coronapandemie zal het congres online te volgen te zijn. Afhankelijk van de omstandigheden kun je ook live deelnemen in het Lamot in Mechelen tussen 10.00 en 16.00 uur. 

Programma en inschrijving

Prijs: 
0
Organisator: 
Kom op tegen Kanker
X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!