U bent hier

Oproep onderzoek

  • Universiteit Antwerpen

Vul de tweewekelijkse enquête in, dat geeft de experten de mogelijkheid om de evolutie van de coronacurve beter in te schatten.

https://www.uantwerpen.be/nl/projecten/corona-studie/

 

  • UC Louvain

Inperkingsmaatregelen kunnen je sociale en mentale welzijn beïnvloeden. Dat geldt zeker voor de meest kwetsbaren onder ons. Om haar werk ten dienste van de bevolking te stellen, lanceert de UC Louvain (o.l.v. prof. dr Vincent Lorant) met haar Instituut van Gezondheid en Samenleving een uitgebreid onderzoek in België, Frankrijk, Nederland en Groot-Brittannië naar de geestelijke gezondheid van haar bevolking in een situatie van insluiting. 

Het doel van de studie is om jouw ervaring met insluiting en het impact daarvan op je psychologisch en sociaal welzijn te beschrijven.  

De enquête is beschikbaar op: www.uclouvain.be/covidenik​​

  • De Zorgsamen

De ZorgSamen Barometer is een onlinebevraging die peilt naar het mentale welzijn van iedereen die actief is in zorg en welzijn. De Barometer richt zich op alle betrokken sectoren en alle functies en beroepsgroepen. De eerste drie peilingen vonden plaats begin april, begin mei en begin juni 2020. In juli en augustus was er geen bevraging. De volgende Barometer is gepland voor september 2020

 

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!